Podjetniški trampolin

PODJETNIŠKI TRAMPOLIN

V SAŠA inkubatorju smo razvili intenzivni program za razvoj podjetniške ideje, ki smo ga poimenovali Podjetniški trampolin. Program je trajal od leta 2016 in splavil več kot 50 ekip.

V letu 2021 smo program nadgradili in nastal je Startup generator.

Ne pravimo, da imamo čarobno palčko, ki bo tvoj produkt ali storitev postavila ob bok Applu. Ponujamo pa orodja, da v šestih tednih idejo izpiliš do te mere, da boš pripravljen-a za vstop na trg.

ZMAGOVALEC PRETEKLEGA PODJETNIŠKEGA TRAMPOLINA

Program je obsegal serijo izbranih predavanj in delavnic s TOP slovenskimi strokovnjaki na področju startupa. V programu smo obdelali celoten proces podjetja od podjetniške ideje do uspešne prodaje na trgu ter podjetnike med drugim seznanili s področji marketinga, prodaje, tehnične podpore, validacije trga, grajenjem skupnosti in javnim nastopanjem.

POSPEŠEVALNIŠKI PROGRAM

V SAŠA inkubatorju ekipe pripravljamo za vstop na trg. Če tudi vaša ekipa potrebuje pomoč, se pridruži programu Startup generator.

Intenzivni program za razvijanje podjetniških idej se izvaja enkrat letno v obdobju od marca do junija, zato se prijavi na novice na dnu strani, če želiš biti obveščen, ko se bo začelo novačenje ekip za novo sezono.

Izmed vseh prijavljenih ekip na koncu izberemo TOP 6, ki se nato predstavljajo pred širšo podjetniško skupnostjo in potencialnimi investitorji.

PREDSTAVITEV TOP 6 EKIP PRETEKLIH LET